Quanis Dermafiller – de filler zonder naalden!

Soms kom je in aanraking met een heel spannend en nieuw behandelconcept. Hoe mooi is het als het dan ook nog werkt zoals het aangeprezen wordt. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met verslapte huid of wallen rondom de ogen.  Of dat het nou in eenmalig in een vermoeide periode is of een heel traag steeds storender ding wordt……we willen er wel iets aan doen.
Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Deze nieuwe methode kent geen downtime, is pijnloos en is een veilige en eenvoudige manier om je huid te verjongen.

Wat is het?
Quanis Dermafiller zijn patches met, uit gekristalliseerd hyaluronzuur, in de vorm van microscopisch kleine puntjes.  Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro kristallen opgebouwd uit hyaluronzuur. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.

Wat ervaar je?
Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, beleef je een zeer licht prikkelende sensatie doordat de microscopisch kleine puntjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

De Toepassing
De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit één of meerdere professionele behandelingen in de salon afhankelijk van het gewenste resultaat. Na afronding van de professionele behandeling, kan de cliënt het zelf thuis voortzetten door 1 à 2 keer per week voor het slapen gaan de Quanis Dermafiller Home aan te brengen.

De Quanis Dermafiller behandeling wordt bij ons uitgevoerd samen met een bindweefselmassage. We starten de behandeling met een Nimue reiniging en een enzymatische peeling gevolgd door de bindweefselmassage. Door de bindweefselmassage wordt de huid maximaal gestimuleerd en doorbloed zodat de Quanis fillers beter worden opgenomen in de huid en kan het resultaat optimaal worden behouden.​

Quanis Dermafiller Behandeling         60 minuten  € 89,00
Reiniging | bindweefselmassage | Quanis Dermafiller professional 1 locatie | Aftercare hydrator verzorging

Quanis Dermafiller Home    
Set prijs voor 1 behandeling  € 25,00 | Box van 8 behandelingen € 189,00

Boek een afspraak

CategoryNieuws

Neem contact op      06-55771590