Quanis Dermafiller – de hyaluronzuurfiller zonder naalden!

Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Deze nieuwe methode kent geen downtime, is pijnloos en is een veilige en eenvoudige manier om je huid te verjongen. Via de unieke Quanis Dermafiller technologie wordt direct in het stratum corneum, hyaluronzuur ingesluisd.

De behandeling is effectief voor het verminderen van wallen en donkere kringen onder de ogen en het verzachten van nasolabiale plooien. Na minimaal 1 behandeling (afhankelijk van de mate van de rimpel) met Quanis Dermafiller Professional bij Huidstudio Zuiver, kan het behaalde resultaat door thuisgebruik met Quanis Dermafiller Home worden behouden.

Welke locaties kunnen worden behandeld

-Wallen en donkere kringen onder de ogen
– Nasolabiale plooien (neus-lippenplooi)
– Rimpels onder en boven de mond

Wat ervaar je
Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, beleef je een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Samenstelling
Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. De micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en bevatten geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

Toepassing
De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit één of meerdere professionele behandelingen in de salon afhankelijk van het gewenste resultaat. Na afronding van de professionele behandeling, kan de cliënt het zelf thuis voortzetten door 1 à 2 keer per week voor het slapen gaan de Quanis Dermafiller Home aan te brengen.
Voorafgaand aan het behandelen van de rimpels dient, de huid eerst goed gereinigd te worden!

De Quanis Dermafiller behandeling wordt bij ons uitgevoerd samen met een bindweefselmassage. We starten de behandeling met een Nimue reiniging en een enzymatische peeling gevolgd door de bindweefselmassage. Door de bindweefselmassage wordt de huid maximaal gestimuleerd en doorbloed zodat de Quanis fillers beter worden opgenomen in de huid en kan het resultaat optimaal worden behouden.​

Quanis Dermafiller Behandeling         60 minuten  € 89,00
Reiniging | bindweefselmassage | Quanis Dermafiller professional 1 locatie | Aftercare hydrator verzorging

Quanis Dermafiller Home    
Set prijs voor 1 behandeling  € 25,00 | Box van 8 behandelingen € 189,00

Quanis Dermafiller Behandeling

89,00 60 minuten
  • Reiniging
  • Bindweefsel massage
  • Dermafiller prof. 1 locatie
  • Aftercare hydrator

Quanis Dermafiller
home

189,00 Box van 8 sets

Quanis Dermafiller
Home

25,00 1 set