Allereerst hoop ik dat het jou en jouw dierbaren goed gaat in deze lastige periode. Helaas hebben we allemaal te dealen met het coronavirus, maar voor iedereen is de situatie weer anders. Nu de meeste van ons thuis zitten, thuiswerken, de dagelijkse zorg hebben voor de kinderen of voor ouderen vergeten we misschien om voor onszelf te zorgen.

De meeste van jullie komen al heel lang trouw elke 6 weken bij mij om de huid in goede gezondheid te houden of te krijgen. Ook voor andere korte beautybehandelingen zie ik jullie geregeld. Dat waardeer ik enorm!

Het persoonlijk contact in de salon wat we altijd hebben is helaas momenteel niet mogelijk. Zeker voor diegene die in een huidverbeterend traject zitten is het zeer jammer dat we niet de behandelingen zoals deze gepland stonden kunnen uitvoeren.

Speciaal voor jou als zeer gewaardeerde klant van Huidstudio Zuiver bieden we je graag een extra service aan: een persoonlijk thuisbehandelplan. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jouw huid toch in balans blijft en we de behaalde resultaten kunnen behouden of verder verbeteren.

Jouw persoonlijke thuisbehandelplan:

  • Uiteraard is deze service gratis en geheel vrijblijvend.
  • Stuur een mail, een Whatsapp bericht of neem telefonisch contact op als je hierin geïnteresseerd bent.
  • Ik neem dan contact met je op en we kunnen dan samen overleggen n.a.v. jouw wensen wat jouw persoonlijke thuisbehandelplan wordt.
  • Jouw huid is gewend aan de producten van Nimue Skin Technology welke we altijd tijdens de behandelingen gebruiken. Hier zal ik ook het thuisbehandelplan mee samenstellen.
  • Indien je gebruik wil maken van de geadviseerde producten voor de thuisbehandeling dan betaal je alleen de producten en worden deze kosteloos naar je opgestuurd of zijn af te halen in de kapsalon.
  • Dit aanbod geldt voorlopig tot 31 maart. Indien we hierna nog steeds niet kunnen behandelen dan laten we het wellicht nog langer gelden.

Ik wens jou en jouw dierbaren alle sterkte toe en hoop van jullie te horen!

Lieve groet,
Annette

CategoryNieuws

Neem contact op      06-55771590