Gun uzelf de luxe van permanente make-up!

Permanente make up is de manier om er altijd en in alle omstandigheden perfect uit te zien. Heeft u geen tijd om uzelf op te maken? Of geen vaste hand? Gaat u vaak naar de sauna of het zwembad? Transpireert u veel tijdens het sporten? Te fanatiek geëpileerd in het verleden?
Dan is permanente make-up de ideale behandeling voor u! Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigmentvlak onder het huidoppervlak aangebracht of beter gezegd gegraveerd. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, zal permanente make-up langzaam vervagen. De pigmentatie blijft 2 tot 5 jaar mooi en zal na 1 jaar opgefrist moeten worden om het mooie resultaat en de kleur te behouden. Het zetten van permanente make-up is een specialistische behandeling. Bij Huidstudio Zuiver gebeurt dit op een professionele en hygiënische wijze conform de regelgeving van de GGD.
Uiteraard zijn wij gekeurd en in het bezit van een vergunning van de GGD.
http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/

Informatieconsult
Als u wil weten of permanente make-up voor u wel een geschikte behandeling is, dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend informatieconsult.
Hier krijgt u uitleg over hoe de permanente make-up behandeling zal gaan en we laten u zien hoe het resultaat uiteindelijk zou kunnen worden.

De behandeling
Een permanente make-up behandeling bestaat altijd uit minimaal 2 sessies. Het is nooit in 1 keer goed! Tijdens de eerste afspraak kiezen we samen de juiste kleur en vorm welke het beste bij uw gezicht past. Indien nodig epileren we de wenkbrauwen in de perfecte “shape”. Dan zetten we de eerste pigmentatie op. Bij de tweede behandeling gaan we deze perfectioneren.  Een eventuele 3e behandeling is zelden nodig maar behoort wel tot de mogelijkheden.

De nabehandeling
Alle nabehandelingen dienen binnen 3 maanden na de 1ste behandeling plaats te vinden. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig maken van de afspraak en wij raden u aan deze ook gelijk in te plannen.  Er kan geen rekening gehouden worden met overmacht. Na 3 maanden vervalt de gratis nabehandeling!

Wenkbrauwen hairstroke techniek
Bij deze techniek worden dunne haartjes gepigmenteerd, deze extra haartjes zijn haast niet van echt te onderscheiden.

Powder brows/ombre wenkbrauwen
Bij deze techniek is de aanzet van de wenkbrauw luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en de punt van de wenkbrauw.
Het is alsof de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd.

Eyeliner
Dat kan middels een zachte, natuurlijke of juist strakke eyeliner in de kleur die het beste bij uw ogen past.

Opfrissen PMU?
Heeft u al permanente make-up en is dit bij ons geplaatst? Dan kunt u een afspraak maken voor een Touch-up.
Is de PMU niet bij ons geplaatst dan nodigen we u eerst uit voor een intake zodat wij dit eerst kunnen beoordelen en u een prijsopgave kunnen geven.
In een Touch-up tarief zitten geen gratis nabehandelingen.