Nimue Skin Technology is een Zuid-Afrikaans cosmeceutical merk dat zich onderscheidt door de unieke combinatie van biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

De huidspecialisten van Nimue Skin Technology bieden een scala aan behandelingen en producten om jouw huid in topconditie te krijgen en te behouden.

Feel the difference from the start. See the difference with visible results.”

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Duurzaam & diervriendelijk

Nimue Skin Technology blijft zich niet alleen ontwikkelen op het gebied van geavanceerde huidverbetering maar zet zich ook in voor een duurzame toekomst.  Wij zijn trots op het feit dat bijna alle verpakkingen volledig recyclebaar zijn. Tevens zijn er voor de cleansers en conditioners refill’s te verkrijgen. De producten, ingrediënten en toebehoren voldoen aan de eisen van de ”EU Corporate Standard of Compassion for Animals Testing”, en worden niet getest of opnieuw getest op dieren om de veiligheid, de werkzaamheid of de effecten op het milieu te beoordelen.

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en beschermt ons elke dag tegen vochtverlies en indringers van buitenaf zoals schadelijke stoffen en UV-straling, bacteriën, schimmels en virussen. Een verstoring in de balans van onze huid kan veroorzaakt worden door onder andere leeftijd, roken en uw voedingskeuze. Zodra de huid uit balans is, kunnen er problemen optreden zoals irritaties, allergische reacties, roodheid (couperose), acné, littekens, onregelmatige huidstructuur, ongewenst pigment en rimpels. Door de huid te helpen beschermen, optimaal te verzorgen en versneld te laten vernieuwen, zal de huid opnieuw in balans komen waardoor de meest voorkomende huidproblemen zichtbaar zullen reduceren dan wel geheel zullen verdwijnen.

Alle ISIS pharmaceuticals bevatten hoogwaardige en innovatieve ingrediënten uit het dermatologisch laboratorium van de producent ISIS Pharma. Het Franse laboratorium is in 1987 opgericht door een visionaire chemicus, hij werd gedreven door het verlangen om de expertise van de vakgroep dermatologie te vergroten. Door de samenwerking met wetenschappelijke gemeenschappen en universiteiten kan er geprofileerd worden van de recentste wetenschappelijke onderzoeken naar huidhomeostase. Hierdoor heeft het compacte assortiment voor artsen en huidspecialisten voor bijna ieder veelvoorkomend huidprobleem een gerichte dermatologische oplossing.

Dermatologisch laboratorium ISIS Pharma

De ISIS Pharmaceuticals worden al jarenlang wereldwijd verkocht in meer dan 80 landen. De producent ISIS Pharma uit Frankrijk levert tevens al tientallen jaren ingrediënten aan gerenommeerde merken zoals Teoxane (Teosyal), Yves Rocher, Dior, Givency, Filorga en LÓreal. Alle pharmaceuticals bevatten innovatieve, gepatenteerde en effectieve werkstoffen uit het dermatologisch laboratorium van de producent ISIS Pharma. Elk product is uitgebreid getest volgens de europese richtlijnen en wetgeving.

De Teosyal Cosmeceuticals zijn in oorsprong ontwikkeld om de resultaten van injectables op basis van
hyaluronzuur te verlengen. De cosmeceuticals helpen om de natuurlijke mechanismen in de huid voor
diepe regeneratie te activeren. Celvernieuwing in het huidweefsel zal versneld plaatsvinden evenals
de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels. Het gebruik van de producten zullen de
kenmerken van een ouder wordende huid reduceren binnen 14 tot 28 dagen dagelijks gebruik.
Elk product is uitgebreidt getest conform de europese richtlijnen en wetgeving en heeft zijn positieve
werking in de huid bewezen.

Gepatenteerde actieve werkstoffen
• RHA (Resilient Hyaluronic Acid) – gecrosslinkt hyaluronzuur, geeft de huid nieuwe
kracht, viscositeit en creëert meer volume en stevigheid in alle huidlagen.
• Dermo-Herstructurerings Complex – combinatie van 8 aminozuren, 3 anti-oxidanten, 2
mineralen en vitamine B6. Beschermt en herstelt en zorgt voor revitalisering in de huid.
• NOVHYAL® Biotech-G – natuurlijk bestanddeel wat zorgt voor de metabolisme in de huid en
heeft sterk renegerende eigenschappen.

Resultaten:
De innovatieve dermatologisch ontwikkelde producten met hoogwaardige ingrediënten (werkstoffen)
vormen samen de kracht van een “injectable”. Fijne lijntjes in de huid vervagen,
oneffenheden verfijnen, de huid gaat gezond glanzen en is egaler van kleur. De huidstructuur
verbetert zich binnen enkele weken bij dagelijks gebruik. De huid is al snel merkbaar
verfijnder en veerkrachtiger!

Karaja

Karaja is een prachtig make-up merk dat afkomstig is uit Bergamo, Italië.

Het make-up merk is opgericht in 1985 en tot op de dag van vandaag nog een top merk van goede kwaliteit.

Karaja is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het Amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamsschilderingen. Vooral de intense kleur die ontstaat wanneer de oogschaduw vochtig opgebracht wordt, is fenomenaal en ons handelsmerk geworden. Onze producten hebben naast een breed assortiment een zeer sterk kleurpigment, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn luxe verpakt.

Wij hebben een select aantal produkten van dit mooie make-up merk die direct bij ons te koop zijn.

Wat is een behandeling met de Fusion Dermapen?

Een Fusion Dermapen behandeling is een efficiënte en uiterst veilige manier om collageen te stimuleren. Huidveroudering, huidverslapping, littekens en grove poriën wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Fusion Dermapen  behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘microneedlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerder naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Hoe verloopt de behandeling
Voordat de Fusion Dermapen wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De pen gaat in horizontale banen over de huid. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn. Indien gewenst kan er op een uiterst gevoelige huid gebruik worden gemaakt van een huid verdovende crème. Dit is een recept plichtig medicijn en kunt u bestellen bij uw huisarts. Wij hebben deze niet voor u ter beschikking! De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzachtend masker welke hyaluronzuur en peptides bevat.
Na de behandeling
Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter en extra te hydrateren.
Het resultaat
De behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Uw specialist(e) zal u hierover inlichten.
Herhaling
Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal uw huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie in een kuurbehandeling is met tussenpozen van 3 weken. Als boost kunt u volstaan met een behandeling om de 3 à 6 maanden.

IDUN Minerals

IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huid experts.
Het is een full colour make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up vrij van ingrediënten die jeuk, huiduitslag en andere allergische reacties of huidirritaties kunnen veroorzaken. Zo is IDUN Minerals vrij van nikkel, chroom, talk, minerale olie, siliconen, parfum, bismuth en conserveringsmiddelen zoals parabenen. Dit milieuvriendelijke merk is gecertificeerd (door klinische studies) en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de huid met acné, rosacea, eczeem en psoriasis. IDUN Minerals bestaat uit: minerale powders, liquid foundations, concealers, blushers, bronzers, lipgloss, lipsticks, eyeshadows, mascara’s, eye-/brow pencils, brushes en nailpolish.

DE KRACHT VAN THOCLOR LABS GF2 SKIN REJUVENATION

WAT IS HOCl?
HOCI is ons eigen immuunmolecuul dat door de witte bloedcellen wordt aangemaakt. HOCI speelt een centrale rol in onze immuniteit. De medische wereld probeert al decennia HOCI buiten het menselijk lichaam te produceren, met wisselend succes. Het probleem in de productieprocessen is over het algemeen dat HOCI verontreinigd wordt met toxische bijproducten.
Voortbouwend op hun jarenlange ervaring heeft Thoclor Labs de GF producten ontwikkeld. Hun eigen productieproces levert een uitzonderlijk zuivere en stabiele vorm van HOCl.

Deze methode maakt de klinische toepassing van HOCI mogelijk. Een van de meest opvallende voordelen van HOCI is het effect op de huid. De HOCI van Thoclor Labs heeft een sterkte 200 – 250 ppm en een pH van 5.5. Dit is de pH waarbij HOCI in zijn puurste vorm blijft en komt overeen met de gemiddelde pH van de menselijke huid.

Het huidverjongende effect van HOCI wordt beschreven in een recent onderzoeksartikel van ‘‘The University of Stanford, USA’’.
Deze studie concludeert dat HOCl het volgende huidverjongende effect heeft op de huid:

1. Vermindert de verdunning van de epidermis
2. Vertraagt de omloopsnelheid van epidermale cellen
3. Vermindert de DNA-herstel eiwitten (stijgt bij huidveroudering)
4. Ontsteking van de huid wordt verminderd
5. Herstelt beschadigingen door omgevingsfactoren bij continu gebruik
6. Gunstig effect op atopische dermatitis (eczeem verbetert bij het aanbrengen van HOCI op de huid)

Thoclor GF2 stimuleert echte verjonging in de huid.
Dankzij het antibacteriële en ontstekingsremmende effect dat HOCI op de huid heeft, biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van acne en rosacea. De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende werking van HOCI overtreft bekende ontsmettingsmiddelen en er is geen resistentie tegen het gebruik ervan beschreven. Het ontstekingsremmende effect vermindert roodheid en pijn in besmette gebieden.

HOCl IS VOLKOMEN VEILIG
HOCl is internationaal geclassificeerd als veilig voor gebruik met verschillende toepassingen.
De Amerikaanse FDA heeft HOCI een GRAS-certificering (Generally Recognized as Safe) gegeven, wat de hoogst mogelijke veiligheidsclassificatie is.

Hoe te gebruiken

Dagelijks gebruiken op een gereinigde huid. Gebruik ongeveer 6 tot 8 pompjes op gezicht en hals. Laten opdrogen en niet aankomen. Daarna verdere huidverzorging zoals gebruikelijk aanbrengen. Thoclor kan bij ieder merk huidverzorging gebruikt worden.

Thoclor GF2 100 ml € 65,00


..

VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, Ester-C®, Zink en Biotine, ontwikkeld voor een mooiere huidstructuur. Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling.

Beautysupplement voor natuurlijke huidverjonging:

-Vermindert rimpels en fijne lijntjes
-Helpt de hydratatie van de huid
-Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden
-Maakt de huid zachter, gladder en soepeler
-Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken
-Helpt het haarvolume te verbeteren
-Houdt het haar sterk en glanzend
-Draagt bij aan mooie en sterke nagels
-Versterkt botten, gewrichten, kraakbeen
-Clean label product
-Makkelijk in gebruik, drinkbare formule: mix met thee, water of sap
-VERISOL® is een Duitse uitvinding

RevitalTrax Regular bevat 30 sticks, dit is voldoende voor 1 tot 2 maanden. Gebruikt u 1 stick per dag? Dan kunt u hier 1 maand mee doen. Gebruikt u 1 stick om de dag? Dan kunt u hier 2 maanden mee doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Producten bekijken en bestellen