Nimue Skin Technology is een Zuid-Afrikaans cosmeceutical merk dat zich onderscheidt door de unieke combinatie van biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologie, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen.

De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Duurzaam & diervriendelijk

Nimue Skin Technology blijft zich niet alleen ontwikkelen op het gebied van geavanceerde huidverbetering maar zet zich ook in voor een duurzame toekomst.  Wij zijn trots op het feit dat bijna alle verpakkingen volledig recyclebaar zijn. Tevens zijn er voor de cleansers en conditioners refill’s te verkrijgen. De producten, ingrediënten en toebehoren voldoen aan de eisen van de ”EU Corporate Standard of Compassion for Animals Testing”, en worden niet getest of opnieuw getest op dieren om de veiligheid, de werkzaamheid of de effecten op het milieu te beoordelen.

klik hier voor de website van Nimue

afbeelding

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en beschermt ons elke dag tegen vochtverlies en indringers van buitenaf zoals schadelijke stoffen en UV-straling, bacteriën, schimmels en virussen. Een verstoring in de balans van onze huid kan veroorzaakt worden door onder andere leeftijd, roken en uw voedingskeuze. Zodra de huid uit balans is, kunnen er problemen optreden zoals irritaties, allergische reacties, roodheid (couperose), acné, littekens, onregelmatige huidstructuur, ongewenst pigment en rimpels. Door de huid te helpen beschermen, optimaal te verzorgen en versneld te laten vernieuwen, zal de huid opnieuw in balans komen waardoor de meest voorkomende huidproblemen zichtbaar zullen reduceren dan wel geheel zullen verdwijnen.

Alle ISIS pharmaceuticals bevatten hoogwaardige en innovatieve ingrediënten uit het dermatologisch laboratorium van de producent ISIS Pharma. Het Franse laboratorium is in 1987 opgericht door een visionaire chemicus, hij werd gedreven door het verlangen om de expertise van de vakgroep dermatologie te vergroten. Door de samenwerking met wetenschappelijke gemeenschappen en universiteiten kan er geprofileerd worden van de recentste wetenschappelijke onderzoeken naar huidhomeostase. Hierdoor heeft het compacte assortiment voor artsen en huidspecialisten voor bijna ieder veelvoorkomend huidprobleem een gerichte dermatologische oplossing.

Dermatologisch laboratorium ISIS Pharma

De ISIS Pharmaceuticals worden al jarenlang wereldwijd verkocht in meer dan 80 landen. De producent ISIS Pharma uit Frankrijk levert tevens al tientallen jaren ingrediënten aan gerenommeerde merken zoals Teoxane (Teosyal), Yves Rocher, Dior, Givency, Filorga en LÓreal. Alle pharmaceuticals bevatten innovatieve, gepatenteerde en effectieve werkstoffen uit het dermatologisch laboratorium van de producent ISIS Pharma. Elk product is uitgebreid getest volgens de europese richtlijnen en wetgeving.

DE HUID
Maar liefst zeventig procent van de droge massa van de huid bestaat uit collageen. Al voor het dertigste levensjaar neemt het collageengehalte in de huid af. Hierdoor vermindert de elasticiteit van de huid en verschijnen geleidelijk de eerste rimpels.

NATUURLIJK
Veel mannen en vrouwen geven de voorkeur aan minder ingrijpende schoonheidsbehandelingen. De vraag naar natuurlijke anti-aging zoals collageendrankjes neemt snel toe.
NutraSkin Collagen Drink is ontwikkeld om je natuurlijke schoonheid langer te behouden. NutraSkin bevat VERISOL®, bioactieve collageenpeptiden die in de diepere huidlagen terechtkomen. Het is daar waar VERISOL® haar werk doet. De collageenpeptiden vullen rimpeltjes als het ware van binnenuit op. NutraSkin Collagen Drink bevat tevens vitamine C dat bijdraagt aan de vorming van collageen dat helpt om de huid te versterken.

COLLAGEEN
Studies bevestigen dat NutraSkin Collagen Drink leidt tot een merkbaar stevigere huid met minder diepe rimpels. Ook de kwetsbare huid van hals en decolleté profiteert van Nutraskin. Met slechts één sachet per dag opgelost in water of vruchtensap vormt je collageendrank een geleidelijke verjongingskuur. Drinkbaar collageen heeft de voorkeur boven collageentabletten of -capsules. De hoeveelheid collageen in een sachet NutraSkin past eenvoudigweg niet in een paar collageenpillen.

GEBRUIK
NutraSkin Collagen Drink is eenvoudig in gebruik. Doe eenmaal daags de inhoud van één poedersachet in een glas en voeg wat water (op kamertemperatuur) toe. Roer dit tot een papje en vul het glas verder aan met water. Wacht een paar minuten en je collageendrank is klaar voor gebruik.
Inname met andere eiwitten (aminozuren) kan de opname van collageen beperken. NutraSkin buiten de maaltijden om innemen zorgt daarom voor een betere opname.

Je kunt natuurlijk ook een lekkere NutraSkin groente- of fruitsmoothie maken voor natuurlijke huidverjonging.

Aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplement met aminozuren en vitamine C voor volwassenen. Vrij van bekende allergenen. Dit product is vrij van suikers, zoetstoffen en geur-, kleur- en smaakstoffen (clean label). Niet geschikt voor vegetariërs.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

NutraSkin Collagen Drink box

34,95 20 Sachets

Karaja

Karaja is een prachtig make-up merk dat afkomstig is uit Bergamo, Italië.

Het make-up merk is opgericht in 1985 en tot op de dag van vandaag nog een top merk van goede kwaliteit.

Karaja is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het Amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamsschilderingen. Vooral de intense kleur die ontstaat wanneer de oogschaduw vochtig opgebracht wordt, is fenomenaal en ons handelsmerk geworden. Onze producten hebben naast een breed assortiment een zeer sterk kleurpigment, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn luxe verpakt.

Wij hebben een select aantal produkten van dit mooie make-up merk die direct bij ons te koop zijn.

Wat is een behandeling met de Skin Needling Pen?

Een Skin Needling Pen behandeling is een efficiënte en uiterst veilige manier om collageen te stimuleren. Huidveroudering, huidverslapping, littekens en grove poriën wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Skin Needling Pen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Hoe verloopt de behandeling
Voordat de Skin Needling Pen wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De pen gaat in horizontale banen over de huid. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn. Indien gewenst kan er op een uiterst gevoelige huid gebruik worden gemaakt van een huid verdovende crème. Dit is een recept plichtig medicijn en kunt u bestellen bij uw huisarts. Wij hebben deze niet voor u ter beschikking! De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzachtend masker welke hyaluronzuur en peptides bevat.
Na de behandeling
Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter en extra te hydrateren.
Het resultaat
De behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Uw specialist(e) zal u hierover inlichten.
Herhaling
Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal uw huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie in een kuurbehandeling is met tussenpozen van 3 weken. Als boost kunt u volstaan met een behandeling om de 3 à 6 maanden.

Klik hier om naar de website van Fushion mesotherapy te gaan.

Ecuri cosmetics

De voordelen van Ecuri Permanent Make-up

Pigmenten zijn kleurvast. Bruin wordt gegarandeerd niet rood of grijs. Ecuri-eyeliners staan bekend om hun krachtige en kleurvaste tinten.
De meeste Ecuri-Pigmenten zijn verwijderbaar.
Unieke hairstrokes techniek voor levensechte wenkbrauwen.
Zeer geavanceerde apparatuur waarmee de PMU wordt gezet.

Klik hier om naar de website van Ecuri te gaan.

Quanis Dermafiller

Vernuftige techniek – naaldloos behandelconcept!

Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Deze nieuwe methode kent geen downtime, is pijnloos en is een veilige en eenvoudige manier om je huid te verjongen. Via de unieke Quanis Dermafiller technologie wordt direct in het stratum corneum, hyaluronzuur ingesluisd.

Geschikt voor verjonging en verbetering van de huid

In de classificatie van rimpels is er een onderscheid te maken tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door spiercontracties en niet-dynamische rimpels die hoofdzakelijk te wijten zijn aan het verlies van huidkwaliteit en huidspanning. Quanis Dermafiller is geschikt voor de meeste gradaties van rimpels en elk huidtype en heeft een zeer natuurlijk resultaat. Zowel voor mannen als voor vrouwen.


Indicaties:
Met name de kwetsbare huid rondom de ogen zorgt voor de volgende mogelijke cosmetische indicaties:
Kraaienpootjes.
Droogtelijnen.
Te dunne huid.
Donkere kringen door vermoeidheid, bij een jongere huid.
Donkere kringen bij een oudere huid als gevolg van huidverdunning

Toe te passen locaties:
Onder de ogen.
Nasolabiale plooien (mondhoeken).
Behandeling met Quanis Dermafiller is effectief voor het verminderen donkere kringen onder de ogen en het verzachten van nasolabiale plooien. Na minimaal 1 behandeling (afhankelijk van de mate van de rimpel) met Quanis Dermafiller Professional door de schoonheidsspecialist kan het behaalde resultaat door thuisgebruik met Quanis Dermafiller behouden blijven.

DE KRACHT VAN THOCLOR LABS GF2 SKIN REJUVENATION

WAT IS HOCl?
HOCI is ons eigen immuunmolecuul dat door de witte bloedcellen wordt aangemaakt. HOCI speelt een centrale rol in onze immuniteit. De medische wereld probeert al decennia HOCI buiten het menselijk lichaam te produceren, met wisselend succes. Het probleem in de productieprocessen is over het algemeen dat HOCI verontreinigd wordt met toxische bijproducten.
Voortbouwend op hun jarenlange ervaring heeft Thoclor Labs de GF producten ontwikkeld. Hun eigen productieproces levert een uitzonderlijk zuivere en stabiele vorm van HOCl.

Deze methode maakt de klinische toepassing van HOCI mogelijk. Een van de meest opvallende voordelen van HOCI is het effect op de huid. De HOCI van Thoclor Labs heeft een sterkte 200 – 250 ppm en een pH van 5.5. Dit is de pH waarbij HOCI in zijn puurste vorm blijft en komt overeen met de gemiddelde pH van de menselijke huid.

Het huidverjongende effect van HOCI wordt beschreven in een recent onderzoeksartikel van ‘‘The University of Stanford, USA’’.
Deze studie concludeert dat HOCl het volgende huidverjongende effect heeft op de huid:

1. Vermindert de verdunning van de epidermis
2. Vertraagt de omloopsnelheid van epidermale cellen
3. Vermindert de DNA-herstel eiwitten (stijgt bij huidveroudering)
4. Ontsteking van de huid wordt verminderd
5. Herstelt beschadigingen door omgevingsfactoren bij continu gebruik
6. Gunstig effect op atopische dermatitis (eczeem verbetert bij het aanbrengen van HOCI op de huid)

Thoclor GF2 stimuleert echte verjonging in de huid.
Dankzij het antibacteriële en ontstekingsremmende effect dat HOCI op de huid heeft, biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van acne en rosacea. De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende werking van HOCI overtreft bekende ontsmettingsmiddelen en er is geen resistentie tegen het gebruik ervan beschreven. Het ontstekingsremmende effect vermindert roodheid en pijn in besmette gebieden.

HOCl IS VOLKOMEN VEILIG
HOCl is internationaal geclassificeerd als veilig voor gebruik met verschillende toepassingen.
De Amerikaanse FDA heeft HOCI een GRAS-certificering (Generally Recognized as Safe) gegeven, wat de hoogst mogelijke veiligheidsclassificatie is.

Hoe te gebruiken

Dagelijks gebruiken op een gereinigde huid. Gebruik ongeveer 6 tot 8 pompjes op gezicht en hals. Laten opdrogen en niet aankomen. Daarna verdere huidverzorging zoals gebruikelijk aanbrengen. Thoclor kan bij ieder merk huidverzorging gebruikt worden.

Thoclor GF2 100 ml € 59,00


..