Wat is een behandeling met de Fusion MESO-PEN?

Een Fusion MESO-PEN behandeling is een efficiënte en uiterst veilige manier om collageen te stimuleren. Huidveroudering, huidverslapping, littekens en grove poriën wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een Fusion MESO-PEN behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Hoe verloopt de behandeling
Voordat de Fusion MESO-PEN wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De pen gaat in horizontale banen over de huid. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn. Indien gewenst kan er op een uiterst gevoelige huid gebruik worden gemaakt van een huid verdovende crème. Dit is een recept plichtig medicijn en kunt u bestellen bij uw huisarts. Wij hebben deze niet voor u ter beschikking! De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk verzachtend masker welke hyaluronzuur en peptides bevat.
Na de behandeling
Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter en extra te hydrateren.
Het resultaat
De behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Uw specialist(e) zal u hierover inlichten.
Herhaling
Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal uw huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie in een kuurbehandeling is met tussenpozen van 3 weken. Als boost kunt u volstaan met een behandeling om de 3 à 6 maanden.

Gezicht en hals

125,00 per behandeling

Gezicht tot kaakrand

99,00 per behandeling

Zone behandeling

49,00 per behandeling